• +389 (02)  3216 099
  • Работно време: Понеделник-Петок 08:00-16:00ч
  •  info@portel.com.mk

mk eng

ВЛАДИНИ ИНСТИТУЦИИ

- ЕЛЕМ, Скопје, Македонија
- АД МЕПСО
- Стопанска комора на Северна Македонија,
- Бригада за противпожарна заштита на Град Скопје,
- ГА-МА АД,
- Министерството за одбрана
- Агенција за администрација
- Центар за управување со кризи на Македонија
- Државен завод за ревизија на Република Македонија
- ЈП Службен весник на Република Македонија
- Заедницата на единиците на локалната самоуправа на Република Македонија
- Град Скопје
- Општина Кисела Вода
- Општина Шуто Оризари
- Институтот за парламентарна демократија
- Општина Демир Капија


НЕ - ВЛАДИНИ ИНСТИТУЦИИ

- UNDP - Програма за развој на Обединетите нации, Скопје, Македонија
- Амбасада на Босна и Херцеговина во Скопје
- Турски културен центар, Јунус Емре
- УН Вомен

МИНИСТЕРСТВА


- Министерство за Економија на Република Македонија
- Министерство за Транспорт и врски на Република Македонија

СУДОВИ

- Основен суд 2 Скопје
- Основен суд Радовиш

УНИВЕРЗИТЕТИ И КОЛЕЏИ

- Факултет за ветеринарна медицина, Скопје, Македонија
- Интернационален Балкански Универзитет, Скопје, Македонија
- Универзитет ФОН, Скопје, Македонија
- Њујорк Универзитетот Скопје, Македонија
- Европски универзитет, Скопје, Македонија
- Филолошки факултет, Скопје, Македонија
- Филозовски факултет, Скопје, Македонија

ХОТЕЛИ

- Хотел Мериот, Скопје, Македонија
- Хотел Меркуре, Тетово, Македонија
- Хотел Хилтон, Скопје, Македонија
- Хотел Шератон, Приштина, Косово,
- Хотел Фламинго, Гевгелија, Македонија
- Хотел Princess, Гевгелија, Македонија
- Хотел Холидеј Ин, Скопје, Македонија
- Хотел Елса, Скопје, Македонија
- Хотел Пела, Охрид, Македонија
- Хотел Бест Вестерн, Скопје, Македонија
- Хотел Сириус, Струмица, Македонија
- Хотел Stone Bridge, Скопје, Македонија
- Хотел Манастир, Берово, Македонија
- Хотел Солун, Скопје, Македонија
- Хотел Македонија, Дојран, Македонија
- Хотел Сити Централ, Скопје, Македонија
- Хотел Белви, Скопје, Македонија

ПРИВАТНИ И ЈАВНИ КОМПАНИИ

- Македонски Телеком, Скопје, Македонија
- Клиничка болница Аџибадем - Систина
- Институт за земјотресно инженерство и инженерска сеизмологија
- Империал Тобако, Скопје, Македонија
- МекКен Ериксон Скопје, Македонија
- Kuehne + Nagel, Скопје, Македонија
- Халк Банка, Скопје, Македонија
- Еуростандард Банка, Скопје, Македонија
- Еуролинк Осигурување, Скопје, Македонија
- Ултра,Скопје, Македонија
- Хај - тек Корпорација, Скопје, Македонија
- Еуроникел, Кавадарци, Македонија
- Перпетуумобиле Обезбедување, Скопје, Македонија
- Федекс, Скопје, Македонија
- ТТК Банка, Скопје, Македонија
- Водовод и канализација
- Спортската сала "Борис Трајковски"
- Фабрика за текстил "Тетекс", Тетово, Македонија
- Промедика, Скопје, Македонија
- Кроација Осигурување, Скопје, Македонија
- Осигурителна полиса Скопје, Македонија
- Осигурителна компанија "УНИКА", Скопје, Македонија
- Скајнет национална и сателитска ТВ
- Текстилна фабрика "Максима", Штип, Македонија
- Дени Интенационал, Скопје, Македонија
- Винарија Попова Кула, Демир Капија, Македонија
- Бато & Дивајн, Скопје, Македонија
- Дуна Компјутери, Скопје, Македонија
- ДОМ Инвест, Скопје, Македонија
- Детоил, Скопје, Македонија
- Специјална болница за гинекологија и акушерство - Мала Богородица Систина, Скопје, Македонија
- Сава пензиско друштво,Скопје, Македонија
- Сетек,Скопје, Македонија
- Кафе Вендинг Група,Скопје, Македонија
- Кувертира,Скопје, Македонија
- Ба компани,Скопје, Македонија
- Финансиски Кредитен Центар БС ДОО,Скопје, Македонија
- ИНТ Глобал Инженеринг АВ,
- Стратум Рид ДООЕЛ Скопје, Македонија
- Канал 5 Телевизија,Скопје, Македонија
- Хамачи Моторс ДООЕЛ, Штип, Македонија
- Екопак СКС,Скопје, Македонија
- Графосервис, Струмица, Македонија
- Нотар Елена Пенџерковски, Скопје, Македонија
- Еко-свест, Скопје, Македонија

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image