• +389 (02)  3216 099
  • Работно време: Понеделник-Петок 08:00-16:00ч
  •  info@portel.com.mk

mk eng

ПОРТЕЛ е Телекомуникациска Компанија

Седиштето е во Скопје, Македонија и функционира како приватна компанија во согласност со македонските прописи и закони.

service 01

 

 

 

ПОРТЕЛ КОМ е телекомуникациска компанија основана во 2000 година и како основа го имаше стекнатото искуство  од 18 години во областа на телекомуникациите..

Компании

Official Reseller for

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image